Skogsutflykt

Vardagen - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 15:00:00
I Söndags var vi jättetrötta efter gårdagen. Inte för att vi var bakis utan för att vi (jag) inte är så van vid att vara ute och härja. Drack bara några cider just för att jag visste att jag skulle bli trött och då orkar jag ju inte vara bakis också. Vi slappade hela dagen och till slut fick jag nog och tyckte att någonting måste vi göra innan dagen är slut. 
Så då åkte vi ut till Arentorp och grillade i skogen. Köpte med oss en engångsgrill och korv så satt vi där och åt tills det blev mörkt. Hittade en massa svamp också men hann inte plocka så mycket då jag var mer sugen på korv med bröd.  Bestämde i alla fall att vi ska göra om det snart, innan det är alldeles för sent. Jag tycker egentligen inte att det är för sent nångång utan jag kan gärna tänka mig att grilla ute även när det är flera meter snö. Jag gillar naturen helt enkelt. 



 
En jättefin bild på Amilia som Lina tog :)



Nordman

Vardagen - Kommentarer (0)
2012-10-09 @ 12:00:00
I lördags var vi på spelning i Herrljunga. Ja, i Herrljunga. 
I Folkets park var det och det var Nordman som spelade.
Vi fick skjuts dit utav min bror och sen var det ganska lång väntan innan de började spela.
Men bandet hade ett coverband också, lite krångligt att förklara men i alla fall så hade Håkan lovat en kvinna från kommunen ( En kostymnissa ) att sjunga två låtar med dem. Och jäklar vad grym hon var! Vi vart helt chockade.
Hon rockade loss totalt där uppe på scenen, det var härligt att se. 
Sen var det Nordmans tur i alla fall och de var ju bra som vanligt. 
Tyvärr var det lite skumt folk i publiken så en kille rev ner en högtalare(!) ifrån scenen rakt i golvet. Det såg ut som att han tänkte snatta den men den var lite tyngre än vad han hade tänkt sig så den rasade i golvet, men den höll berättade dem sen Sen var det en äckelgubbe som stog och tafsade på en tjej hela tiden och hon vågade inte riktigt säga ifrån så jag gick och sa till en vakt som sa till hans fru/tjej ?! så att hon tog honom därifrånn. Åh vilket folk. Men kul hade vi i alla fall! Dock gick mina fötter helt sönder men det är väl saker man få ta när man tar på sig mördarklackar med redan trasiga fötter. 

Vi var lite dåliga på att ta bilder, tog bara denna innan de började spela.



Veckan som gått

Vardagen - Kommentarer (0)
2012-10-08 @ 20:20:40
Lina har varit här i en vecka nu, alldeles nyss åkte hon hem. 
Veckan har gått alldeles för fort tycker jag. 
För att det här inte ska bli något långt inlägg så tänkte jag tidsinställa några inlägg om vad vi har hittat på istället.
Ingen orkar läsa en hel sida ändå Vi har ju bland annat varit på Nordman-spelning och varit ute i skogen och grillat.
Idag var vi duktiga och rensade ut massa gammalt bröte i köksskåpen och hälla torrvaror i fina burkar istället för att ha skåpen fulla med kartonger.



Test

- Kommentarer (0)
2012-10-03 @ 11:01:39
Testar att blogga ifrån appen.
Igår kom äntligen Lina hit och på kvällen gick vi till Andrine på spelkväll där även Jennie och Carro var. Amilia vaknade inatt med feber så det blev inte många timmars sömn. På morgonen hade hon 40,1 så det fick bli en ipren och nu springer hon runt och skrattar.





Nystart?

Vardagen - Kommentarer (1)
2012-10-01 @ 10:48:28
Det kanske börjar bli dags att ta tag i det här med bloggandet igen?  Det säger jag ofta så vi får väl se vad som händer. I helgen har vi iaf varit hos min bror där även pappa var på besök.
Han hade varit i Ullared dagen innan och där köpte han Pippi och hennes vänner till Amilia.
Hon ska ha med dem överallt nu! I sängen, i bilen och när hon kollar på Pippi Långstrump såklart ;)
Igår var det kalas för Oscar, hans bror och farbror som fyller år under samma vecka. Tacos och prinsesstårta stod på menyn.